Şahan Gökbakar: Ben çocuklarıma TRT Çocuk’u izletiyorum

TRT Çocuk’ta yayınlanan ‘Maysa Ve Bulut’ çizgi filmdeki görüntüler için akıl almaz iftiralar atılırken Şahan Gökbakar, olaya sert bir yorumda bulundu.

TRT Çocuk’ta ekrana gelen ‘Maysa ve Bulut’ adlı çizgi filmdeki bir sahneye sapık, hastalıklı kafalarca çirkin anlamlar yüklendi. Görüntülerde bir kişinin eşeğe cinsel tacizde bulunduğu ve bunu çocuklara aktarıldığı iddia edildi. Twitter ünlüleri ve kimi internet haber siteleri bu alçak yakıştırmayı yaymak için adeta birbirleriyle yarışırken komedyen Şahan Gökbakar da bu duruma kayıtsız kalmadı. Bu haberlerin gereksiz olduğunu söyleyen Şahan Gökbakar, şu sert sözlere yer verdi:

Ne hale geldi ülke!

Ne hale geldi şu güzelim ülke… TRT Çocuk’a eşekle cinsel ilişkiye giren adamı çocuklara izletti diye haber yapan hasta sapık bir zihniyet var bu ülkede! TRT’ye saldırmak için bu tarz aşağılık haberler yapmak olacak iş mi! Ben çocuklarıma TRT Çocuk’u izletiyorum.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.