“Bir Zamanlar Çukurova” yeni sezonda da iddialı!

Bir Zamanlar Çukurova yeni 2. sezon ilk bölümü ile (36. bölüm) ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

Yeni bölümün yayın tarihi belli oldu. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü 19 Eylül 2019 Perşembe günü saat 20.00’da ATV’de yayınlanacak. Heyecanla beklenen dizinin fragmanları da yayınlandı. İşte oyuncu kadrosu ve dizinin konusu…

ATV’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni 2. sezonun ilk bölümü ile 19 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyicisiyle buluşacak. 36. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan dizide heyecan verici gelişmelerin nasıl süreceği merak konusu.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 35. BÖLÜMDE NE OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova 35. son bölümde, sezon finalinde; Züleyha’nın hamileliğini onaylamayan, doğacak bebeğin kendisinden olamayacağını haykıran Demir, öfkesini, sinirini, hiddetini dindiremiyor. Züleyha suçsuz olduğunu söylese de Demir, Züleyha’nın Yılmaz ile beraber olduğunu iddia ediyor. Öte yandan Müjgan ile Yılmaz’ın nikah günü gelip çatıyor. Müjgan gelinlik içinde melek gibi süzülürken, neşesi ile çevresine gülücükler saçıyor. Yılmaz ise yüz yüze geldiği gerçekle üzerindeki şaşkınlığını, tasa ve korkuyu atmaya çalışıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ SEZON 36. BÖLÜM FRAGMANI

YouTube video

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCU KADROSU

Vahide Perçin (Hünkar Yaman)

Uğur Güneş (Yılmaz Akkaya)

Murat Ünalmış (Demir Yaman)

Hilal Altınbilek (Züleyha)

Kerem Alışık (Fekeli Ali)

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİSİNİN KONUSU

1970’li yıllarda, İstanbul’da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana’da Çukurova’nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

Aşkı için öldürmeyi göze almış “Yılmaz” ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden “Zülayha”nın hikayesi var “Bir Zamanlar Çukurova’da. Ama bu hikayede sadece ayrı düşen iki sevgili yok! Ailesinin görkemli geçmişini ve biricik oğlunu korumak için kanatlarını açmış bir “Hünkar”ın savaşı da var; aşık olduğu kadını tutsak etmeyi göze alan “Demir” de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.