Ünlüler yaşanan terör olayına tepkilerini sosyal medyadan verdi

Magazin dünyasının tanınmış simaları yaşanan terör olayına tepkilerini sosyal medyadan verdi. Tarkan’ın sözlerini ise herkes paylaştı

Ünlü şarkıcı Tarkan, Ankara Tren Garı kavşağında meydana gelen terör saldırısını lanetledi. Üzüntüsünü sosyal medyadan paylaşan Tarkan şunları söyledi; “Büyük üzüntü içindeyim. Kendime gelemiyorum. İçimin yangınını söndüremiyorum, acımı dindiremiyorum. Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin aile ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Siyasi partilerin liderleri şahsi çıkarlarını bir kenara bırakmalılar ve acilen bir araya gelmeliler. Paramparça ettikleri, kutuplaştırdıkları bu güzel ülkenin insanlarına ‘Bir’ olduğumuzu hatırlatarak örnek teşkil etmeliler ve Türkiye’yi bu karanlık günlerinden kurtarmak için ne gerekiyorsa yapmalılar. Çünkü bu gidişata dayanacak gücümüz, sabrımız ve tahammülümüz kalmadı artık.”

Gülben Ergen

Acı iliklerimizde!

“İnsanlarımız öldürülüyor… Ülkemizin iliklerine acı siniyor… Kan barışın yanına yerleşmiş… Ne ahlak, ne vicdan, ne adalet… Askeri, çocuğu, anası, ninesi, genci, yaşlısı, öğrencisi ağlayan bir ülke… Oysa ne atasözleriyle büyüdük biz! Ne umutlar, ne hayaller besledik biz! Korkuyu, sinmeyi, hüznü, acıyı, vahşeti, katliamı bize ezberleten bu sistem çöksün!”

Çağan Irmak

Yaşamayı kutsa ülkem

“Sadece elini vicdanına koy. Sen tek başına bir Cumhuriyet değil misin insan? Artık 40 tas su dökmenin vaktidir. Artık öldürmemenin, yaşatmanın vaktidir. Artık yalana ortak olmamanın vaktidir. Ölme, öldürme ve artık yaşamayı kutsa ülkem, ölümü değil. Kan yıkanmaz ve temizlenmez iz bırakır, kan yıkanmaz acı bırakır. Başın sağolsun ülkem.

Barış! Birgün gelirsen eğer ben ölmeden gel olur mu?”

Gonca Vuslateri

Barışı kanadından vurdular

“Yüzlerce “barış”ı kanadından vurdular. Hepimizin başı sağ olsun, yeter.”

Burcu Biricik

Sesimiz çıksa ne yarar?

“İnsanız ya canım kardeşim bizim de her olaya her giden cana içimiz yanıyor da siz bizim nasıl bir gücümüzün olduğunu düşünüyorsunuz. Devlet büyükleri bile olayları lanetlemekle kalırken bizden nasıl bir çözüm bekliyorsunuz. Sen ne yaptın güzel kardeşim kendini odalara kapatıp yemeden içmeden kesilip hasta mı oldun? Benim kararmamla sanıyor musun hayatı gerçekten kararan insanların hayatları aydınlanıyor? Ne yapalım oyuncuyuz diye… Sesimiz çıksa neye yarar? Çok da ciddiye alınacak insanlar değiliz çok olsa senin, sizin kadar…”

Kenan Doğulu

Can alanlara lanet olsun!

“Üzüntümüzün tarifi yok. Can alıp can yakanlara lanet olsun. Allah hepimize sabır ve akıl sağlığı versin.”

Begüm Birgören

Engelleyemezsiniz…

“Gözleri, kalpleri en umutlu, barışçıl olanlar gidince sakin kalmak güçleşiyor. Etmeyin! O barış bir gün gelicek! Geciktirirsin, engelleyemezsin!”

Şahan Gökbakar

Hâlâ kavgaya devam mı?

“Türkiye’nin başkentinde, Ankara’nın orta yerinde iki tane bomba patlatıyorlar… Terör 100’e yakın insanın ortalık yerde güpe gündüz canını alıyor… Bu acıda bile birlik olmayacak mıyız? Hâlâ itişmeye kakışmaya kavgaya devam mı edeceğiz içimizde? Hadi bizden bir cacık olmaz, peki… Hani Fransa’nın başkentinde terör bir mizah dergisindeki çizerleri katledince bütün ‘dünya’ kol kola yürüdü de, Türkiye’nin başkentinde terör 95 insanı vahşice katledince niye yürünmüyor bu dünya? Yoksa biz ayrı ‘DÜNYA’ların ‘İNSAN’ları mıyız?”

Eğlence durdu

– 10 Ekim akşamı yapılması planlanan Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’ndaki Sıla konseri ile İzmir Fuar Açıkhava Tiyatrosu’ndaki Sibel Can konseri, Ankara’da yaşanan üzücü terör olayı nedeniyle iptal edildi.

– Teoman, Duman ve Selami Şahin’in dün Ankara’da gerçekleştireceği konser başka tarihe ertelendi.

– Sortie, Ozan Doğulu’nun DJ’lik yapacağı sezon kapanış partisini iptal etti. Roxy’deki sezon açılış partisi de ertelendi.

– Babylon Bomonti’deki 10 Ekim’deki Kölsch etkinliği de başka tarihe kaldı.

– Murat Dalkılıç’ın dün gerçekleşecek Yalova ve 19 Ekim’deki İzmir konseri iptal oldu.

– Keremcem’in patlamanın olduğu günki Ankara konseri de başka tarihe kaldı.

– 10 Ekim tarihinde Jolly Joker Bursa sahnesinde canlı performansını gerçekleştirecek olan Yıldız Tilbe ise konserini 22 Ekim Perşembe gününe erteledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.