Ünlüler Şokta!! Sosyal medyadaki reklam paylaşımlarına vergi geliyor

gazetemag.com-ozlem melekİNTERNETTE KİMLER VERGİ ÖDEYECEK SORUSU KAFALARI KARIŞTIRDI !!!

İNSTAGRAM , TWİTTER ve FACEBOOK GİBİ SOSYAL AĞLARDAKİ REKLAMLARA VERGİ GELİYOR !!!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, çeşitli bloglar ya da sosyal ağ hesapları üzerinden reklam , çeşitli tanıtım yapan kullanıcıların peşine düşecek!!!

İnstagram,Twitter ve Facebook gibi sosyal ağlarda büyük takipçi kitlesi olan insanların paylaştığı reklam gönderileri mutlaka hepiniz fark etmişsinizdir. Bu durum Maliye Bakanlığı’nın da dikkatini çekmiş olacak ki Maliye Bakanlığı bu reklam gönderilerini paylaşan fenomenlerin ve ünlü isimlerin de Vergi Mükellefi olması için düğmeye bastı !

Maliye Bakanı Naci Ağbal konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu an uygulanmakta olan Vergi Usül Kanunu’nun dijital mecraları tam olarak kapsamadığını lakin bunun için detaylı bir düzenleme yapacaklarını bildirdi. Naci Ağbal konu ile ilgili olarak Medya Fenomenlerinin 1 reklam tweeti için 2000 tl ye yakın para aldıkları gündemdeyken , Naci Ağbal “Elektronik ortamda üretilen o alanı artık elektronik işyeri sayacağız . Oradan gelir elde ediyorsa artık vergi mükellefi olacaklar.Bunların hepsiyle ilgili çalışıyoruz.Şu anda da bizim nezdimizde mükellefler ama kanun değişikliği ile de NETLEŞTİRECEĞİZ” bilgisini verdi.

Uyumuşuz , uyanmışız bir bakmışız kanun çıkmış ama haberimiz yok , sonra ceza gelmiş , yok ben bilmiyordum , Eyvah diye yakınmayın.Sosyal medyada ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat edin derim! Valla benden söylemesi…

Sevgilerimle

Özlem Melek Şirinel
Twitter:1AngelForever1

İŞTE SOSYAL MEDYADA REKLAM PAYLAŞIMLARI YAPAN ÜNLÜLERDEN BAZILARI…

ÇAĞLA ŞİKEL

gazetemag.com-cagla sikel

CİCİŞLER

gazetemag.com-cicisler

DEMET AKALIN – KERİMCAN DURMAZ

gazetemag.com-demet6 akalin

DENİZ AKKAYA

gazetemag.com-deniz akkaya

EBRU ŞALLI

gazetemag.com-ebru salli

ÖZGE ULUSOY

gazetemag.com-ozge ulusoy

EROL KÖSE

gazetemag.com-erol kose

SERENAY SARIKAYA

gazetemag.com-serenay sarikaya

ÇAĞATAY ULUSOY

gazetemag.com-cagatau ulusoy

FAHRİYE EVCEN

gazetemag.com-fahriye evcen

HADİSE

gazetemag.com-hadise

İŞTE! ÜNLÜLER DÜNYASININ SOSYAL MEDYA GERÇEĞİ

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.