Ünlü teknoloji firması Getir tacizciyi döven çalışanının işine son verdi

Doğan Kaya tacizciyi dövdü yaklaşık 6 aydır çalıştığı işinden oldu.

Olay dün akşam saatlerinde Florya Caddesinde meydana geldi. Getir firmasında yaklaşık 6 aydır çalışan motokurye Doğan Kaya Florya caddesinde 18 yaşlarında bir kadının tacize uğradığını gördü.

ABİ NE OLUR YARDIM ET!

18 yaşındaki kadın Kaya’ya seslenerek ne olur abi yardım et diyerek seslendi, Kaya motorsikletinden inerek, 55 yaşlarındaki tacizciyi utanmıyor musun neden küçük kızı taciz ediyorsun dedi. Tacizci Kaya’ya ağır küfürler ederek başından sağmaya çalıştı Kaya, 55 yaşlarındaki tacizciye dayanamayarak 1 tokat attı ve kadını tacizcinin elinden kurtardı.

Akşam evine gelen Kaya, işyerinden bir telefon aldı sen dün gece kavgaya mı karıştın? diyerek tutanak tutturup işine son verdirdiler.

Evli ve 2 çocuk sahibi olan Doğan Kaya mağdur oldum pandemi döneminde işsiz kaldım diyerek çaresizliğini belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.