Dursun Özbek yönetimine Riva ve Florya projeleri için yetki verildi

Galatasaray’da gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul sonrası sarı-kırmızılı yönetime, Riva ve Florya projeleri için yetki verildi.

Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesi ile ilgili projelerinin görüşüldüğü Olağanüstü Genel Kurul, UNIQ İstanbul Gösteri Merkezi’nde yapıldı. Riva ile Florya’da bulunan araziler için hazırlanan ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile ön protokolü yapılan projelerin hayata geçirilebilmesi için genel kurul üyelerinden onay istendi. 1690 genel kurul üyesinin katılımında, 47 karşı oyla proje onaylandı.

Son olarak tarihi oylama öncesi açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Çok güzel bir toplantı oldu. Tüm konuşmaların açıklamalarını not aldım. Burada söylenen fikirlerin hepsi bizim için son derece önemli. Burada sadece söylemle kalmasın. Benle beraber buluşmanıza ve beraber işbirliği yapmaya varım. Sadece Galatasaray’ı düşünerek oy verin. Kimsenin etkisinde kalmadan, Galatasaray’ın geleceği için oy verin. En iyisini seçeceğinizden eminim. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yetki, sarı-kırmızılı yönetime verildi

Başkan Özbek’in açıklamasının ardından saat 10.00’da başlayan genel kurul toplantısında, Riva ve Florya’daki araziler için hazırlanan ve Emlak Konut ile ön protokolü yapılan projelerin hayata geçirilmesi için sarı-kırmızı takımın yönetim kuruluna yetki verilmesi için oylama geçildi. Gerçekleşen oylama sonucu teklif, oy çokluğu ile kabul edildi.Oylama sonucu Başkan Özbek, yaptığı açıklamada, “Bu tarihi genel kurulda, şahsıma ve yönetim kuruluna göstermiş olduğunuz teveccüh için teşekkürlerimi sunuyorum. Emanetiniz başımızın üstündedir. Kendi malımızdan daha kıymetlidir, bunu bilin” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.