Ünlü şarkıcı Sinead O’Connor’ın ölüm nedeni belli oldu

Geçtiğimiz temmuz ayında hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Sinead O’Connor’ın ölüm nedeni belli oldu. Şarkıcının doğal sebeplerden yaşamını yitirdiği belirtildi.

Dünyaca ünlü İrlandalı şarkıcı Sinead O’Connor, geçtiğimiz yıl temmuz ayında 56 yaşında yaşamını yitirmiş, şarkıcının ölüm nedeni açıklanmamıştı. Hayranlarının merakla beklediği açıklama geldi. O’Connor’ın ölüm nedeni “doğal sebepler” olarak açıklandı.

BBC’nin haberine göre, şarkıcının ölümünün doğal sebeplerden olduğu kesinleştiği için Southwark Adli Tıp Kurumu artık bu konu üzerinde çalışma yapmayacak.

O’CONNOR ANISINA KONSER
Öte yandan, the Pogues grubunun solisti Shane Mac Gowan ve O’Connor için 20 Mart’ta New York’ta konser düzenlenecek.

“Sinéad and Shane” adlı etkinlikte şarkıcıların mirası kutlanacak. Mountain Goats, Cat Power ve Dropkick Murphys gibi isimler sahne alacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.