Ünlü oyuncu setlere “Kapı” dizisi ile geri dönüyor

Adından sıkça söz ettirecek dizilerden biri olan “Kapı” dizisinin kadrosunda ünlü oyuncu Müge Ulusoy’da yer alacak.

Yıllardır gündemden düşmeyen “Kurtlar Vadisi” gibi pek çok reytingi yüksek dizi ve sinema filmlerinde oyunculuğu ile başarılara imza atan usta oyuncu Müge Ulusoy, yeni sezonda yayınlanacak Cinegenna’nn yapımcılığını üstlendiği dizide önemli başrol karakterlerinden birini canlandırarak ekran karşısına geçmeye hazırlanıyor.

blank

Nihat Özcan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizide Müge Ulusoy başrollerini paylaştığı Perihan Savaş, Müfit Kayacan, Dilek Türker, Jessica May, Dost Elver ve Hasan Denizyaran gibi oyuncuların yanı sıra, 8 yaşında oğlu olan ve iş adamı kocasından şiddet gören cemiyet hayatının asil, eğitimli ve güzel annesi Sevgi rolüne hayat verecek.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu “Bu süreçte çok senaryo okudum ve severek canlandıracağım bir rol için bugüne kadar hiç acele etmeden seçme lüksümü kullandım. Okuduğum anda evet dediğim Sevgi karakterine hayat vermenin heyecanını yaşıyorum. Artık özlediğim setlerde mesleğimi icra etmeye devam edeceğim, heyecanım çok büyük” dedi.

Trt Digital platform Tabii’de yayınlanacak “Kapı” dizisinin çekimleri devam ediyor. Eylül ayında ekrana gelmesi planlanıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.