Rap müziğin genç seslerinden Baz’ın yeni teklisi “Koz Maça”

Rap müziğin genç seslerinden Baz’ın sözü ve müziği kendisine ait yeni teklisi ” Koz Maça ” Noah entertainment etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Kendine has tarzıyla Rap dünyasının dikkat çeken isimlerinden biri olan Baz klipteki özel lenslerle kırmızı olan gözleri ile dikkat çekmeyi başardı.Genç rapçi” Bir gangsta klibi, yakın çevremizdeki ve kendi yaşadıklarımdan esinlendim umuyorum herkes şarkımı sevecek”dedi. Genç Rapçi ”O Ses Rap ilk sezonda Hadise tarafından elendiğimde ”Baz bu seferlik olmadı” diye cümle kurmuştu, Hadise’ye bu sefer oldu diyeceğim” diyerek bu şarkıdaki iddiasını dile getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.