Ünlü haberci İbrahim Konar’dan anlamlı kampanya!

Ekranda bir çok başarılı ve ses getiren haberlere imzasını atan İbrahim Konar başlattığı kampanya ile bir çok kalplere dokunacak.

İŞTE!! O’nun hikayesi ve başlattığı anlamlı kampanya hakkında bilgiler…

Geçtiğimiz günlerde ‘Berberlerin Bayram Mesaisi’ haberi yapmıştık. Ben de 12 yıl berberlik yaptığım için o gün Kameraman Şefimiz İsmail Özmeral’i bayram tıraşı ettim. O haberi sosyal medyada paylaşırken de bir kampanya başlattım. Kampanyanın adı ‘HER TIRAŞ BİR TEKERLEKLİ SANDALYE’

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne bir tekerlekli sandalye bağışlayan bir yardımseveri tıraş etmeyi planlıyorum. Kampanya duyulduğu anda karşılık buldu ve birkaç gün içinde 10 tane bağış yapıldı. Destek olanların çoğu kadın, onların da bu kampanya için saçlarını bana emanet edecek.

blank
İbrahim Konar

Amacım; gençlere örnek, engellilere destek olmak. Çünkü Abim ve yengem bedensel engelli olduğu için engellilerin neler yaşadığını en iyi bilenlerden birisiyim. Ben çok zor şartlarda okudum, bütün giderlerimi hep kendim karşıladım. Bu sosyal sorumluluk projesiyle insanlığa katkı sağlamak istiyorum.

View this post on Instagram

Bugün kameraman şefimiz sevgili İsmail Özmeral’i bayram tıraşı ettim ( @iozmeral ) ? 12 yıllık berberlik yapıp üstüne bir de ustalık belgem olunca boş durmak olmuyor… Arada tıraş etmek gayet güzel ve keyifli? Bu arada bu işi sosyal sorumluluk kapsamında yapmak istiyorum. Türkiye Omurilik Felçileri Derneği’ne bir tekerlekli sandalye bağışlayan herkesi tıraş edebilirim. Maksat hem tıraş etmek hem de bir yaraya merhem olmak. Sloganımız “Her Tıraş Bir Tekerlekli Sandalye!” Ne dersiniz? O halde destekçilerin adımlarını bekliyoruz ?✂️? @tofdgenelmerkez @semracetinkaya__ . . . . #kanaldhaber #berber #news #haber #kuaför #journalist #today #anahaber #kanald #tofd #engelliler #engelli #tekerleklisandalye #sosyalsorumlulukprojesi #hertıraşbirtekerleklisandalye #engelliler #tıraş #berberler #kuaför #goodmorning #destek

A post shared by İbrahim Konar (@ibrahimkonar) on

İBRAHİM KONAR KİMDİR?

05.05.1986 Kahmaranmaraş’ta doğdu. İlkokul üçüncü sınıftan babasının isteğiyle berber olan bir akrabasının yanında çıraklığa başladı. İlkokul, ortaokul, lise ve dershane döneminde hem berberde çalıştı hem de okudu. Kendi harçlığını kendisi çıkartarak eğitimini tamamladı. Berberliği profesyonel bir şekilde yaparak 6 yıllık eğitimin sonrasında ‘Ustalık Belgesi’ne sahip oldu. Ticaret Meslek Lisesi’ne giderken okulu bırakmak zorunda kaldı ama eğitimini sonrasında Açık liseden tamamladı.

KARİYERİ

2008 yılında Marmara Üniversitesi ‘Radyo, Sinema ve TV’ bölümünü kazanarak İstanbul’a geldi. Üniversitede okurken hem okulda hem de sektördeki ajanslarda de kısmi zamanlı işlerde çalışarak harçlığını çıkarttı. 2011’de Show TV Magazin servisinde stajyer olarak başladı. 2013 Yılında Yönetmen yardımcısı olarak işe başladı ve aynı yıl Show TV Haber Merkezine prodüktör olarak geçiş yaptı. 2014 yılında ise aynı kanalda muhabirlik yapmaya başladı. 15 Temmuz ‘da Taksim’de yaptığı haberle birçok ödüle layık görüldü.

2018 yılında Kanal D Haber’e transfer oldu. Özellikle Adnan Oktar soruşturmasında en özel haberlere imza attı. Alanı genel olarak; Gündem, yaşam, hukuk, sağlık, eğitim, spor ve magazin…
Konar; Cumhurbaşkanlığı Basın Kartı sahibi,
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi,
Üniversite kulüplerinin faaliyetlerinde her zaman gönüllü bir elçi…

ENGELLİLER HASSAS NOKTASI

Engellilere dair her türlü konu için mücadele ediyor. Çekmeköy’de haber yaparken kendisine saldıran bir müteahhit ve arkadaşlarıyla ‘10 Tekerlekli sandalye bağışlamaları’ koşuluyla uzlaşmıştı. Engellilerin sorunlarıyla, başarılarıyla ilgili haber yapmaya ve anlamlı projelerde yer almaya devam ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.