Ümit Sayın: Eşim ve kızımın sayesinde gençleştim

İpek Açar’ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan performans programı ‘İpek Yolu’ her perşembe akşamı müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor.

İpek Açar, İpek Yolu’nun yeni bölümünde 8 Haziran Perşembe akşamı, söz yazarı, besteci ve yorumcu Ümit Sayın’ı konuk ediyor. İpek Açar ve Ümit Sayın, İstanbul Akademi Orkestrası eşliğinde, Alper Kömürcü direktörlüğünde muhteşem performanslara imza atıp, düetler yaptılar.

blank

Eşim ve kızımın sayesinde gençleştim
Bütün hayatım kızımla birlikte değişti
Ümit Sayın, bir buçuk yaşındaki kızı Dua’yla değişen hayatını İpek Açar’a anlattı. Sayın, “Bütün hayatım kızımla birlikte değişti. Her zaman şükrediyorum, çok şanslıyım. Bir buçuk yaşında oldu kızım, sabahları yatıyordum, hayatım değişti artık sabahları çok erken uyanıyorum onun sayesinde. Eşim ve kızımın sayesinde gençleştim” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.