Ümit Özdağ’ın Bursa temasları

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, partisinin il kongresi için geldiği Bursa’da İnegöl’de de coşkuyla karşılandı.

Tarık ŞEKER / BURSA (İGFA) – Zafer Partisi Bursa İl Kongresi Genel Başkan Prof Dr Ümit Özdağ ve çok sayıda Genel Başkan Yardımcısı, İl ve İlçe Başkanları ve üyelerin yüksek katılımıyla gerçekleştirildi.

Kurucu İl Başkanı Halil İbrahim Aydın bayrağı yeni seçilen başkan Adem Şimşek’e devretti.

Divan başkanlığını Zafer Partisi Genel Sekreteri Cezmi Polat’ın yaptığı kongrede divan üyelerini ise Genel Başkan Yardımcıları İsmail Türk,Canan Çakır, Adem Taşkaya, Ankara İl Başkanı Tuğba Demirbağ,Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı, Nilüfer ilçe Başkanı Işıl Esgin ve İl yöneticisi Şaban Abuşoğlu yaptı.

Gemlik ilçe teşkilatının da yüksek katılım sağladığı kongre sonrasında İnegöl İlçe binasının açılışı için İnegöl’e geçen Özdağ, orada da vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.