Üç Kız Kardeş’in Nesrin’i İclal Aydın ameliyat oldu!

Üç Kız Kardeş dizisi ile izleyici karşısına çıkan İclal Aydın, ameliyat masasına yattı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İclal Aydın, sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Aydın, paylaşımında “Bu fotoğraf Servikal Mikrodiskektomi ameliyatımdan yedi saat sonra çekildi. Ayakta, gülerek ve yürüyerek çok şükür. Aylar süren ağrılarım, uykusuzluklarım ve hareket kabiliyetimdeki azalmalar son bulacak umarım.” ifadelerine yer verdi.
İclal Aydın Kanal D’de ekrana getirilen yazarı olduğu aynı adlı kitaptan ekrana uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği Nesrin karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan İclal Aydın, ameliyat olduğunu duyurdu.

Sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulunan ünlü ayzar ve oyuncu Aydın, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Bu fotoğraf dün sabah 07.30’da sevgili Prof. Dr. Bülent Önal’ın yaptığı Servikal Mikrodiskektomi ameliyatımdan yedi saat sonra çekildi. Ayakta, gülerek ve yürüyerek çok şükür. Aylar süren ağrılarım, uykusuzluklarım ve hareket kabiliyetimdeki azalmalar son bulacak umarım. Beni aynı gün ayağa kaldıran doktoruma ve ekibine çok teşekkür ederim. Şu anda geçici ağrılarım olsa da dünkü bu gülüşüm kayıtlara geçsin istedim. Var ol, sağ ol”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.