Üç Kız Kardeş, sürprizlerle dolu üçüncü sezonuyla Kanal D’de başlıyor

Dizinin Üç Kız Kardeş ’inden yeni sezon üzerine samimi açıklamalar…

Kanal D’nin, üçüncü sezonu ile izleyici karşısına çıkacak olan, reyting rekortmeni dizisi Üç Kız Kardeş 19 Eylül Salı akşamı (bu akşam) yeni sezon ilk bölümü ile ekrana geliyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin her daim beğenisini kazanan dizi sezona bambaşka bir hikâye ile giriş yapıyor.

Türkan, Dönüş ve Derya kardeşlerin yollarının ayrıldığını, her birinin bambaşka bir hayata savrulduğunu izleyici ile buluşturacak olan dizinin üç kız kardeşi Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu yeni sezon ile ilgili şunları söyledi:

Özgü Kaya (Türkan)

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş üçüncü sezonuyla salı akşamı ekrana gelecek. Dizi tanıtımlarıyla izleyicide büyük merak uyandırdı. Siz neler söylemek istersiniz?

Yeni sezonda aşk, aile, fedakârlık, kardeşlik duygularımızın içinde; çelişkiler ve empatilerle dolu bir hikaye izleyecek seyircimiz. Açıkçası bu hikayenin içinde olmamıza rağmen ekrana yansıyacak olanı bizler de merak ediyoruz. Tanıtımlarımız beni çok etkiledi. Kamera önü ve arkası tüm ekibimizi tebrik ediyorum.

Üç Kız Kardeş iki sezondur sıcak ve samimi öyküsü ile izleyicinin gönlünde taht kurdu. Ancak yeni sezon tanıtımında üç kız kardeşin yüzleşmelerini hatta yol ayrımına girdiğini görüyoruz. Bu sezon izleyiciyi ne bekliyor?

Bu sezon; hayatın zaman içerisinde farklı noktalara savurduğu üç kız kardeşin buluşma ve yüzleşme hikayesiyle birlikte, canlandırdığım karakter Türkan’ın aşk ve sevgi arasında gelgitler yaşadığı ve annelik sorumluluğuyla bir karmaşanın içine düştüğü hikayesi gündemde olacak.

Üç Kız Kardeş’in sizin hayatınızdaki yerini sorsam?

Üç Kız Kardeş’in hayatımdaki yeri çok özel. Uyarlanan kitabı okuduğum an Türkan olmaya olan inancım ve heyecanımla başladı bu yolculuk. Hem mental hem de fiziksel bakımdan sınırlarımı zorladığım, çokça şey öğrendiğim ve devam ettiğim, büyüdüğüm bir proje Üç Kız Kardeş.

Almila Ada (Dönüş)

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş üçüncü sezonuyla Salı akşamı ekrana gelecek. Dizi tanıtımlarıyla izleyicide büyük merak uyandırdı. Siz neler söylemek istersiniz?

Üç kız kardeşi sezonu kaparken yol ayrımına girmişti, zaman atlamasından sonra tekrar birlik olma hikayelerini hayatlarında değişenleri izleyeceğiz.

Melisa Berberoğlu (Derya)

Üç Kız Kardeş iki sezondur sıcak ve samimi öyküsü ile izleyicinin gönlünde taht kurdu. Ancak yeni sezon tanıtımında üç kız kardeşin yüzleşmelerini hatta yol ayrımına girdiğini görüyoruz. Bu sezon izleyiciyi ne bekliyor?

Bu sezon seyirciyi güzel sürprizler bekliyor. Bir zaman atlaması ile hikayemize devam ediyoruz. Zaman atlaması karakterlerde birçok değişimler yarattı. Özlem duygusunun yoğunlukta olduğu bölümler izleyeceğiz.

Üç Kız Kardeş’in sizin hayatınızdaki yerini sorsam?

Üç Kız Kardeş projesi benim hayatımda çok önemli bir yere sahip, içinde bulunduğum için kendimi çok şanslı hissettiğim bir proje. Ekip arkadaşlarım ve ben 3.sezona giriyoruz, uzun süredir beraber çalışmanın verdiği samimiyet ve içtenlikle sete gidiyor olmak beni çok mutlu ediyor.

Üç Kız Kardeş ‘in oyuncu kadrosunda Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Gökberk Demirci, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Öner, Merve Şen, Zuhal Acar, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor.

Üç Kız Kardeş sürprizlerle dolu yeni sezonuyla 19 Eylül Salı 20.00’de Kanal D’de başlıyor!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.