Türkiye’nin 4 ünlü çizeri Galaxy S22 Ultra’nın S Pen’i ile yaz mevsimini çizdi!

Samsung, ‘4 Çizer 1 Eser’ projesiyle hayalleri gerçeğe dönüştürdü…

Samsung Galaxy, Türkiye’nin 4 ünlü ilüstratörü ve karikatüristi ile ‘4 Çizer 1 Eser’ isimli projeyi hayata geçirdi. Türkiye’nin önde gelen 4 usta çizeri Emrah Ablak, Cem Güventürk, Mert Tugen ve Merve Atılgan yaz mevsimine girerken bir araya geldi ve canlanan hayallerini Galaxy S22 Ultra’nın S Pen’i ile herkes için çizdi.

Samsung, ‘4 Çizer 1 Eser’ projesiyle Türkiye’nin 4 ünlü çizerini bir araya getirdi ve hayallerini çizimlerle gerçeğe dönüştürdü. Karikatürist Emrah Ablak ve Cem Güventürk, ilüstratör Merve Atılgan ve Mert Tugen’in çizimleri ile yer aldığı ‘4 Çizer 1 Eser’ projesi kapsamında, 4 ünlü çizer #KurallarıSenYaz mottosuyla Galaxy S22 Ultra’nın S Pen’i ile herkes için çizdi. Çizerler, kendi tarzlarını yansıttıkları dört farklı çizimden oluşan ortak bir eser ortaya çıkardılar.

4 turda 4 çizerin katkılarıyla son haline gelen ortak eser, samsung. adresinden ve Samsung Türkiye’nin sosyal medya hesapları üzerinden sanatseverlerle buluşuyor. 4 ünlü çizer eserlerinde sadece doğayı canlandırmakla kalmadı, insanın içindeki neşeyi de harekete geçiren güneşin enerjisinden ilham alarak Galaxy S22 Ultra’nın S Pen’i ile pozitif duygulara ve yaratıcılığa da odaklandı.

#KurallarıSenYaz etiketi ile herkesi yaz heyecanına dahil olmaya çağıran Samsung, tüm Galaxy S22 Ultra kullanıcılarını, S Pen ile hayallerini çizmeye ve paylaşmaya çağırıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.