“Türkiye Tekel Bayileri Platformu ( TTBP) Tekel bayilerinde Kızılay Soda ürünlerini satmama kararı aldı

6 Şubat deprem felaketinin ardından adı skandallara karışan Kızılay’a tepkiler sürerken Türkiye Tekel Bayileri Platformu da yaptığı açıklamada, Kızılay soda ürünlerinin satılmayacağını bildirildi.

Kahramanmaraş deprem felaketi sonrasında afetzedeler barınma krizi yaşarken Kızılay’ın çadırları başka kurumlara satması Türkiye gündemine oturmuştu. Çadır skandalının ardından kan bağışlarının hastanelere satıldığı yönünde iddiaların da ortaya atıldığı Kızılay’a tepkiler sürmeye devam ediyor.

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybars, Twitter hesabındaki paylaşımında, “Türkiye Tekel Bayileri Platformu ( TTBP) olarak Tekel bayilerinde Kızılay Soda ürünlerini satmama kararı aldık” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.