Türk Sineması, BKM ile ilk kez Bollywood’a giriyor

Türk Sineması, BKM ile, ilk kez Bollywood’a giriyor! Sermiyan Midyat’ın yazıp yönettiği ve aynı zamanda başrolünü de oynayacağı ‘Bir Baba Hindu’nun çekimleri başladı! Uzun zamandır merakla beklenen film, kadrosuyla da çok iddialı!

SERMİYAN MİDYAT FİLMİNDE BİR ‘DÜNYA GÜZELİ’!

Hint rüzgarlarını Türkiye’de estirecek olan film için ‘motor’ dendi! Yüzlerce Hintli cast’ın da rol alacağı filmin başrollerini Sermiyan Midyat ile 2010’da Dünya Güzeli seçilen, Hintli oyuncu Nicole Faria paylaşacak! Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelen Faria ekiple tanıştı ve bir Türk filminde oynayacağı için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Filmin tam kadrosu ise önümüzdeki günlerde açıklanacak. 100 kişiyi aşan bir prodüksiyon ekibi Aralık ayında da Bollywood’daki çekimlere start verecek!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.