Türk Böbrek Vakfı yararına düzenlenen yılbaşı alışveriş etkinliğine büyük ilgi

Türk Böbrek Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Mukaddes Yamaç ve sosyal komite üyeleri Sevil Aslan ile Meral Ünsal Genç’in organize ettiği “Yeni Yıl Alışveriş Zamanı” adlı etkinlik büyük ilgi gördü.

Yeni yıl hediye alışverişini son haftaya bırakanların bol bol alışveriş yaptığı, Etiler Develi Restaurant’daki etkinliğe vakıf Başkanı Timur Erk de katıldı.

blank
YEŞİM ÖZGÖÇMENOĞLU – FATMA KOYUNCU – SELDA TOPAL

Diyaliz hastalarının kişisel ihtiyaçlarına kaynak sağlamak için yıllardır kendi el emeği ile yaptığı ürünleri satışa veren vakıf yönetim kurulu üyesi Seval Ermiş bu defa standda bizzat satış yaptı. El işi dantelli havlular, hamam takımları kimono gibi bir çok ürün tasarlayan Ermiş, yeni yıl alışverişi için Nilgün Çolak’a ürünlerini anlatırken “ Geceleri yaptığım bu ürünler sayesinde kimi hastamıza çeyiz, kimi hastamıza da doğum günü organizasyonu yaparak onların yüzünü güldürdük” dedi. Son kalan ürünü alan Çolak ise, yeni sipariş vermek istediğini belirtti.

SELDA TOPAL

Tasarım çiçek standında ise; Fatma Koyuncu ve Yeşim Özgöçmenoğlu tarafından 2020 yılına özel tasarlanan çiçek Selda Topal’a hediye edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.