Tuba Ünsal seviyeli boşanmanın sırrını verdi!

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı. Ünsal, verdiği cevaplarla ‘boşandıktan’ sonra seviyeli bir iletişim yürütmenin sırlarını paylaştı.

Tuba Ünsal, magazin gündemini meşgul eden önemli bir konuya, bir takipçisinin kendisine yönelttiği soru üzerinden değindi.

Ünsal takipçisinin adeta üzeri kapalı bir şekilde Demet Şener ve İbrahim Kutluay çiftinin yaşadığı şiddetli boşanma sonrası tartışmalarını hatırlattığı bir soruya yanıt verdi.

“ONUN ACISI SENİN ACIN OLUYOR”

Güzel oyuncu, iki farklı eşten ayrılmış bir isim olarak nasıl boşanma süreci ve sonrasının seviyeli bir şekilde devam ettirilebileceğinin tüyosunu vermiş oldu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.