Tuba Büyüküstün parmağındaki alyansı çıkarttı

Onur Saylak ile boşanacakları dedikodusunu her seferinde yalanlayan Tuba Büyüküstün parmağındaki alyansı çıkarttı.

Eşi Onur Saylak ile boşanacağı iddia edilen güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, bu hafta gösterime girecek olan ve başrolünde oynadığı ‘İstanbul Kırmızısı’ adlı filmin yönetmeni Ferzan Özpetek ve birkaç yakın arkadaşı ile önceki gece Asmalımescit’te yemekteydi. Mekan çıkışı gazetecilerle ayak üstü sohbet eden oyuncu, ‘’Roma çok iyi geçti. Tepkiler çok güzeldi. Ama ben gösterime kalamadım’’ dedi. Gazetecilerin, ‘’Eşiniz Onur Saylak ile evlerinizi ayırdığınız söyleniyor. Doğru mu?’’ sorusuna karşılık cevap vermedi.

İBRAHİM KUTLUAY’I YALANLAMIŞTI

Güzel oyuncunun alyansı ise parmağında yoktu. Bugüne kadar tüm iddiaları yalanlayan çift kısa süre önce ‘İbrahim Kutluay ile Tuba’nın aşk yaşadığı’ şeklindeki haberlere karşı birlikte açıklama yapmıştı.

blank

Onur Saylak eşinin arkasında olduğunu dile getirerek yasak aşk iddiasına ateş püskürmüştü.

Barıştıkları, boşanmaktan vazgeçtikleri düşünülürken Büyüküstün’ün parmağındaki alyansı çıkartması ‘Geri dönüş yok’ şeklinde yorumlar yapılmasına neden oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.