Tuba Büyüküstün, 46. Uluslararası Emmy Ödül töreninde boy gösterdi

‘Cesur ve Güzel’ ile 46. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde finale kalan Tuba Büyüküstün, gecenin açılış törenine sevgilisi Umut Evirgen ile katıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’ adlı diziyle 46. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde bu yıl ‘En İyi Dizi’ (Telenovela) kategorisinde finale kalan Tuba Büyüküstün, ödül törenin açılış kokteylinde boy gösterdi. Güzel oyuncuyu bu heyecanlı anında erkek arkadaşı Umut Evirgen de yalnız bırakmadı. Çift, kameraların karşısına birlikte geçerek, birbirlerine destek verdi. 19 Kasım’da gerçekleşecek olan tören öncesi yabancı basınla bir araya gelen Tuba Büyüküstün, basının ilgisiyle karşılaştı. New York The Campbell Bar’da yapılan gecede, Türk müzisyenler Gökçe Erem ve Emre Yılmaz, ‘Cesur ve Güzel’ dizisinin müziklerini çalarak renkli anlar yaşattı. Dizinin yapımcılığını üstlenen AY Yapım, senarist Ece Yörenç ve yönetmen Ali Bilgin de açılış kokteylde hazır bulundu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.