TRT’nin efsane nostaljik dizileri ekrana geri dönüyor

TRT 1, koronavirüs tedbirleri kapsamında Sağlık Bakanlığı’nın evde kal çağrısına uyan seyircileri için nostaljik dizileri yeniden ekrana getiriyor. Cumartesi günleri ‘Nostaljik Diziler Günü’ başlığı altında birçok nostaljik dizi TRT 1’de ara verilmeden izleyici ile buluşacak.

Her yaştan izleyiciye hitap eden yeni programlar, oyuncuların kendi evlerinden çektikleri diziler ve unutulmayan filmlerle birlikte bütün yayın kuşaklarını güncelleyen TRT, geçmiş yıllarda büyük ilgiyle izlenen dizi ve programlarını izleyicilerin beğenisine sunuyor.

blank

‘FERHUNDE HANIM VE KIZLARI’ DA EKRANDA

Programlar kapsamında ilk olarak, 1993 yapımı ‘Ferhunde Hanım ve Kızları’, hafta içi her gün saat 11.30’da TRT 1’de yayınlanacak.

Her gün birçok yapım aralıklarla TRT kanallarında ekrana gelirken, cumartesi günleri ‘Nostaljik Diziler Günü’ başlığı altında ‘Uğurlugiller’, ‘Kuruluş’, ‘Perihan Abla’, ‘Gülşen Abi’, ‘Yedi Numara’ ve ‘Yeditepe İstanbul’ dizileri TRT 1’de ara verilmeden izleyici ile buluşacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.