Önce transparan, şimdi yırtmaç… Meryem Uzerli Cannes’ı yakıp geçti!

Fransa’da düzenlenen Cannes Film Festivali’ne katılan güzel oyuncu Meryem Uzerli, transparan elbisesinin ardından şimdi de derin yırtmacıyla olay yarattı.

Güzel oyuncu Meryem Uzerli 72. Cannes Film Festivali’nde boy göstermeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün giydiği elbisenin transparan olması ve kalçasını göstermesiyle olay olan Meryem Uzerli, bu kez de derin yırtmaçlı ve göğüs dekolteli bir elbise giydi.

TRANSPARAN ELBİSE GİYMİŞTİ

Açılış günü giydiği elbisesi ve transparan detayıyla dikkat çeken ve paylaşımı sonrası Hatice’ye benzetilen Meryem Uzerli 3’üncü gün de oldukça iddialı bir elbise giydi.

blank

YIRTMACIYLA GÖZ KAMAŞTIRDI

Rocketman filminin galası için kırmızı halıda yeniden boy gösteren Uzerli, kırmızı derin dekolteli bir elbise tercih etti. 3 gün de tercih ettiği kıyafetiyle dikkat çekip poz veren Meryem Uzerli takipçilerinden de tam not aldı.

Uzerli’nin önceki kıyafeti:

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.