Toblerone ikonik olan logosunu değiştiriyor

İkonik amblemiyle bilinen Toblerone, üretimin bir kısmının İsviçre dışına taşındığı gerekçesiyle Matterhorn dağ görüntüsünü kaldırıyor. Ayrıca ambalajda ​​artık “İsviçre” yerine “İsviçre’de kuruldu” yazacak.

Toblerone ambalajında yer alan Matterhorn dağının görüntüsü, çikolata üretiminin bir kısmı İsviçre dışına taşındığı için kaldırılacak. Markanın ABD’li sahibi Mondelez’in açıkladığına göre, bu görüntünün yerini artık daha genel bir dağ zirvesi alacak.

Aargauer Zeitung gazetesine konuşan bir sözcü de “Ambalajın yeniden tasarımı, geometrik ve üçgen estetikle uyumlu, modernize edilmiş ve aerodinamik bir dağ logosu sunuyor” ifadesini kullandı. Toblerone ambalajında ​​artık “İsviçre” yerine “İsviçre’de kuruldu” yazacak.

Independent’ta yer alan habere göre, Mondelez yaptığı açıklamada, “Dünya çapında artan talebe yanıt vermek ve Toblerone markamızı gelecekte büyütmek için Toblerone portföyümüz, pazarlamamız ve üretimimiz genelinde inovasyona yatırım yapmaya devam ediyoruz. Bunun bir parçası olarak, Toblerone arşivlerinden daha fazla ilham alan ve kurucumuz Tobler’in imzasını taşıyan, ayırt edici yeni bir Toblerone yazı tipi ve logosunu içeren güncellenmiş ambalaj aracılığıyla gelişmiş bir görsel kimlik ortaya çıkacak. Bern, tarihimizin önemli bir parçası ve gelecekte de öyle olmaya devam edecek” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.