The Hollywood Reporter’ın tavsiye listesine o Türk dizisi de girdi

The Hollywood Reporter yazarı Scott Roxborough’un hazırladığı ABD yapımı harici uluslararası diziler listesinde, Netflix’in Türk yapımı Kulüp de yer aldı. Dizi; 8-14 Kasım haftasında toplamda 7 milyon 860 bin saat izlenmişti.

The Hollywood Reporter yazarlarından Scott Roxborough, ABD yapımı harici uluslararası dizilerin yer aldığı 15 dizilik bir tavsiye listesi hazırladı. Roxborough, hazırladığı listede Salih Bademci ve Gökçe Bahadır’ın başrollerini paylaştığı, Netflix’in Türkiye dizisi Kulüp’e de yer verdi.

Ranini TV’de yer alan habere göre yazar, Kulüp’ten ‘hem bir aile draması hem de suç gizemi’ olarak bahsediyor. Ayrıca hem tarih dersi işlevi gördüğünden hem de TV’de daha önce görülmemiş, 1950’li yılların İstanbul’undaki çoklu etnik ve kozmopolitan topluluğun dünyasına dalış yaptığından bahsediyor.

Listede ‘Kulüp’ün yanı sıra yer alan diğer diziler ise şu şekilde:

Gomorrah (İtalya)

Dr. Brain (Güney Kore)

Kamikaze (Danimarka)

D.P. (Güney Kore)

We Children From Bahnhof Zoo (Almanya)

Spiral (Fransa)

My Name (Güney Kore)

No fue mi culpa: México (Meksika)

Countrymen (Norveç)

Forbrydelsen / The Killing (Danimarka)

Para – We are King (Almanya)

Malayerba (Kolombiya)

Golden Life (Macaristan)

Call My Agent! (Fransa)

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.