Paris Saint-Germain’de Messi dahil 4 kişi pozitif çıktı

Paris Saint-Germain takımında, Arjantinli forvet oyuncusu Lionel Messi ile diğer 3 oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı.

Paris Saint-Germain futbol takımının web sitesinden yapılan açıklamada, son rutin koronavirüs (Kovid-19) test sonucu pozitif çıkan Lionel Messi, Juan Bernat, Sergio Rico ve Nathan Bitumazala’nın karantinaya alındığı belirtildi.

Sezon başında PSG’ye transfer olan Messi, bu sezon ligde 11 maçta sadece 1 kez ağları sarsarken, Şampiyonlar Ligi’nde ise 5 maçta 5 gole imza attı.

Bu arada sakatlığı devam eden yıldız oyuncu Neymar’ın tedavisine 9 Ocak’a kadar ülkesi Brezilya’da devam edileceği, 3 hafta sonra yeniden antrenmanlara çıkmasının beklendiği de ifade edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.