Teoman: Kadınlar için kolay lokmayım

Şu sıralar ‘Fasa Fiso’ isimli kitabıyla gündemde olan Teoman’dan bir ilginç açıklama daha geldi.

Koyu Antoloji isimli albümünün ardından ‘Fasa Fiso’ isimli kitabını çıkarak Teoman Posta’ya konuştu. 50 yaşındaki şarkıcı aşk ve para ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Teoman, “Kendi rızanızla bir kadına uzun süre sadık kalabildiğiniz oldu mu?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Pek beceremiyordum. Sadece çapkınlığımdan değil, aynı zamanda kandırılıyordum da. 19 yaşından beri rock şarkıcısıydım.”

“Popüler biriydim. Ve bir kadın için beni kandırmak çocuk oyuncağıydı. İki göz süzen ayartır beni. Kolay lokmayım.”

Aşk hayatıyla ilgili de konuşan Teoman, “Artık aşka mesafeli kalmaya çalışıyorum. Nasıl olsa bitecek bir şeye başlamak da istemiyorum. Ayrıca çok şüpheci bir yapım var. Aşkın ve romantizmin argümanlarını çürütmek benim için kolay oluyor. Benimle aynı jenerasyondan arkadaşlarım var. Arada bir buluşup, hayalimizdeki kadınlarla ilgili atıp tutuyoruz. Onlara da söyledim. Palavra sıkıyoruz, bizler müzmin bekârlarız.” ifadelerini kullandı.

Teoman para konusunda ise şöyle konuştu: “Sevmiyorum parayla ilgilenmeyi. Yıllardır menajerimden (Funda Sanlıman) harçlık alıyorum. 20 yıldır, hiçbir işten ne kadar kazanacağımı sormadım. Kırk yılda bir, “Ne kadar yatırımım var, ne kadar param var?” diye sorarım. O da söyler. Menajerim benim için arada bir emlak alıyor. Hiçbir binamı, arsamı da görmedim. Sadece fotoğraflardan biliyorum yatırımlarımı.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.