Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu’nun bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Geçtiğimiz haziran ayında düzenlenen sade bir törenle dünyaevine giren ünlü oyuncu Taner Ölmez ve meslektaşı Ece Çeşmioğlu çiftinin bebek beklediği haberi geldi. Çiftin bebeğinin cinsiyeti de belli oldu.

YouTube video

Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Ali Vefa karakteri ile hafızalarda yer edinen Taner Ölmez ile kendisi gibi oyuncu olan Ece Çeşmioğlu 2021’in haziran ayında nikah masasına oturdu. Sade bir törenle dünyaevine giren çifti yakın arkadaşları yalnız bırakmazken ünlü isimler adeta akın etti.

YouTube video

Taner Ölmez geçtiğimiz pazartesi günü eşi ile çekildiği bir kareyi sosyal medyadan paylaştı. Fotoğrafta güzel oyuncunun karnının büyümeye başladığı görüldü. karnının büyümeye başladığı görüldü.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.