Tan Taşçı, yeni albüm müjdesini sahneden verdi

Tan Taşçı, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen “Harbiye Açık Hava” konserleri Eylül serisinin ilk konseri için dün gece yeniden Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesindeydi. İstanbul başta olmak üzere farklı illerden gelenler konser öncesi kapıda uzun kuyruklar oluşturdu. Sanatçının dün gece verdiği konserle birlikte 21 ve 23 Eylül’deki Harbiye konserlerinin biletleri de tükendi.

Turne yollarında ortaya çıkan teklisi “Herhalde ile konserin açılışını yapan Taşçı, sahnesini konservatuar
öğrencilerinden oluşan 40 kişilik “Başkanlar Korosu” ile paylaşmaya devam ediyor. Sanatçı kendi şarkılarını yanı sıra “Bilsem ki” yorumu ile 90’ları, “Dalgalandım da Duruldum”la sanat müziğini, “”Doyulur mu?” ile de halk müziğini sahnesine taşıdı.

blank

Şarkı aralarında seyircisi ile de konuşan Tan Taşçı; “Çok güzel bir albüm hazırlıyoruz. İlk albüm tadında olacak.
Çok güzel şarkılar var.” diyerek Harbiye’yi dolduranları heyecanlandırdı.

Tan Taşçı,Bayhan Müzik organizasyonuyla devam eden turnesi kapsamında İstanbul’da 21-23 Eylül Harbiye, 30 Eylül’de Live From İstanbul Fest kapsamında Yenikapı Festival Park’ta Başkanlar Korosu ile birlikte sahnede olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.