Taksicilerden yüzde 100 zam talebi

Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu, taksimetre açılış fiyatına yüzde 100 zam yapılmasını talep etti. İstanbul’da devam eden taksi kriz ile ilgili yeni bir adım atılmazken Aksu araçlarda zorunlu olunan yüzde 51 yerli ve millilik şartının kaldırılmasını da istedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantısı İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar’ın başkanlığında yapıldı. Toplantıda İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu’nun talepleri dikkat çekti.

Uzun zamandır İstanbul’da devam eden taksi sorunu ile ilgili olarak İBB yönetimi ile uzlaşma sağlayamayan Aksu, taksi ücretlerinin %60, taksimetre açılış ücretlerinin %100 zamlanmasını istedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.