Süper model Miranda Kerr, doğuma yogayla hazırlanıyor

Snapchat’in kurucusu eşi Evan Spiegel ile evli olan süper model Miranda Kerr ikinci çocuğunu dünyaya getirecek.

Avustralyalı top model Miranda Kerr (35) ikinci evliliğini yaptığı milyoner Evan Spiegel’den ilk, kendisinin ikinci çocuğunu dünyaya getirmeye hazırlanıyor.

Doğumun kolay olması için yoga yaptığını belirten Miranda Kerr, bebeğin cinsiyetiyle ilgili iddialar “Eşim muhafazakar, çocuğumuzun cinsiyetini öğrenmek istemedi” yanıtınız verdi.

blank
Miranda Kerr

Geçen yıl mayıs ayında Snapchat’in kurucusu Evan Spiegel ile dünya evine giren ünlü model Miranda Kerr kasım ayında hamile olduğunu duyurdu.

Aktör Orlando Bloom ile evliliğindeni Flynn isimli 7 yaşında bir erkek çocuk sahibi olan Avusturyalı model ikinci kez anne olacak.

Kerr’in sözcüsü konuyla ilgili olarak, “Miranda, Evan ve Flynn ailenin en yeni üyesini karşılamak sabırsızlanıyorlar” açıklamasını yaptı.

Kerr ve 28 yaşındaki Spiegel, Temmuz 2016’da nişanlanmış ve sonrasında sade bir nikah töreniyle evlenmişlerdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.