Sünnet düğününden fotoğraf paylaşan Murat Boz’dan güldüren yorum

Karantina sürecini verimli bir şekilde geçirmeye çalışan Murat Boz, eski albümlerin içinden sünnet düğününde çekilen bir fotoğrafını “Yumurtanın sarısı gitti” notuyla Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Koronavirüs salgınının Türkiye’ye sıçramasıyla konserleri iptal olan şarkıcı Murat Boz, virüsten korunmak için kendisini evinde karantinaya aldı. Evde geçirdiği süreçte yaptıklarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Boz, son olarak çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafını yayınladı.

“YUMURTANIN SARISI GİTTİ”

Evde eski albümlere bakan yakışıklı şarkıcı, sünnet düğününde çekilen bir fotoğrafını takipçileriyle paylaşarak “Yumurtanın sarısı gitti de onun yarısı adlı çalışmamız 25.06.1989” ifadelerini kullandı. Boz’un fotoğrafı kısa sürede 170 bin kişi tarafından beğenildi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.