Star TV’den flaş karar! “İstanbullu Gelin” bitiyor

Star TV ekranlarında yaklaşık 3 sezondur devam eden başarılı dizi İstanbullu Gelin’in erken final yapacağı söylentisi sosyal medyada olay olunca yapımcı iddiaları doğruladı ve final tarihini açıkladı.

İstanbullu Gelin Star TV’nin en başarılı ve en çok izlenen dizileri arasına girdi. Cuma akşamları yayınlanan ve yaklaşık 3 sezondur reyting listelerinde zirvede olan dizi ani final kararı aldı. Yapımcı iddiaları doğruladı ve final tarihini açıkladı.

blank

Geleneksel Boran Ailesi ile İstanbullu Süreyya’nın aşk dolu hayatını konu alan dizi maalesef erken final yapacak. Başrollerinde Aslı Enver, Özcan Deniz gibi oyuncuların olduğu dizi yurtdışında da büyük beğeni topluyor.

NE ZAMAN FİNAL YAPACAK

Her hafta büyük bir sabırsızlıkla beklenen dizi İstanbullu Gelin 31 Mayıs 2019’da yayınlanacak final bölümü le ekranlara veda edecek.

PEKİ NEDEN FİNAL YAPIYOR

Dizinin neden erken final yapacağı ise özellikle seyirciler tarafındam merak konusu olmuştu. Yapılan açıklamaya göre diziye yeni ve etkili konular bulunamadı, senaryo tıkandı.

Seyircinin kafası iyice karıştı. 3. sezonun 1. bölümünde yayınlanan fragmanda Süreyya ve Faruk’un kızları Yaz büyümüş ve Esma Boran’ı annesi Süreyya’nın öldürdüğünü söylemişti. Peki bu sahneler final bölümüne nasıl yetişecek, seyirci Yaz’ın büyüdüğünü görebilecek mi?

PEKİ DİZİNİN HEYECAN DOLU SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İpek ve Fikret’in boşanma davası ileri bir tarihe ertelendi Faruk ve Süreyya Fikret’in boşanma isteğini ve sebebini öğrendi Süreyya’nın İpek, Fikret ilişkisindeki duruşu ise Esma ile aralarında çatışmaya neden oldu.

Senem, Süreyya ve Dilara’nın kızlar gecesi Adem’in oğlu ile baş başa zaman geçirmesini sağlar. Kıymet’in Esma ile restleşme hamlesi ise beklediği gibi sonuçlanmaz.

İpek’in annesi Kıymet Hanım, Esma Boran ile restleşir ve hastalığı vakıftaki diğer kadınlara söyler. Gerçeği öğrenen kadınlar ise Esma Boran’ın halini üzülürler ve adaylıktan çekilmesini önerirler. Esma Boran’ın ise hiçbir yere gitmeye niyeti yoktur.

Fikret karısı İpek ile tam aralarındaki buzları eritmişken Okan ile birlikte ev aradıklarını duyar ve küplere biner.

Mahkeme günü İpek, tam boşanma davasını geri çekmeyi düşünürken Faruk’un boşanmak istediğini duyuca şok olur. Okan ise boşandıklarını sanıp İpek’e gerçek duygularını açar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.