Star TV “Çocuk” dizisini yayından kaldırıyor mu?

Star TV, daha yayınlanmadan tanıtımlarıyla ses getiren dizisinin reytinglerde çakılması sebebiyle 3 bölüm sonra final kararı aldı.

Başrollerinde Ceyda Ateş, İsmail Hacıoğlu, Nazan Kesal ve Merve Çağıran gibi ünlü isimlerin bulunduğu Çocuk dizisinin sevenlerine kötü haber geldi. Dizinin yayınlanan ilk 6 bölümünde istenilen reyting elde edilemeyince final kararının alındığı öğrenildi.

Yayınlandığı Pazartesi günü zorlu rakiplerine karşı reyting savaşında direnemeyen Çocuk dizisinin günü değiştirilmişti. Önümüzdeki hafta Salı günü ekrana gelecek olan dizi, reytinglerde artış gösterememesi halinde 9. bölümde final yapacak.

Sözleşmesi yenilenmedi

Salı günü Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın dizisine rakip olarak yayınlanacak olan Çocuk dizisinin, final yapacağına kesin gözüyle bakılıyor. Öte yandan, kanal ile 9 bölümlük anlaşma yapan diziyle sözleşmenin de yenilenmediği konuşuluyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.