Soluğu Çağlayan adliyesinde aldılar

Genç şarkıcılar Efecin ve Shewo geçtiğimiz günlerde yapımcıları Leo Yılmaz ile Çağlayan adliyesine gelerek ayrı ayrı sosyal medya fenomoni Mükremin ve rapçi Elmusto dan şikayetçi oldular.

Efecin kendisine hakaret ve tehdit suçunu işlediği ve elinde bunların belgesi olduğu iddiası ile bir dönem hamile ve doğum yaptım paylaşımları ile milyonların tepkisini çeken sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin’den şikayetçi oldu. Efecin yaptığı açıklamada ‘ ölümle tehdit ediliyorum artık tehdidin boyutu büyüdü arkadaşlarım ailem de tehdit altında kimliğimin fotoğrafını aileme gönderip tehdit ediyor bana ağza alınmayacak küfürler ve hakaretler ediyor adalete güvenim sonsuz hak ettiği cezayı almasını istiyorum’ diyerek özür dilese bile bu dakikadan sonra kabul etmediğini ve davanın sonuna kadar takipçisi olacağını söyledi.

Genç rapçi Shewo ise eski arkadaşı olan rapçi Elmusto tarafından şarkısının çalındığı iddiası ile savcılığa suç duyurusunda bulundu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Shewo ve yapımcısı Leo Yılmaz ‘ biz aslında eski arkadaştık bir gün kendisine şarkımı dinlettim çok beğendiğini sözeldi biz de hazırlıklarla başladık şarkıyı çıkarmak için çok büyük masraflar yaptık şarkının çıkmasına 1 hafta kala bizden önce şarkıyı sözlerini biraz değiştirerek yayınladı şok olduk aradım açmadı mesaj attım dönmedi dost kazığı yedim’ diyerek isyan etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.