Sokağa çıkma yasağının ilk gününde İstanbul’da yollar ve meydanlar boş kaldı

Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında İstanbul, İzmir ve Ankara’nın da aralarında bulunduğu 14 büyükşehir ile Zonguldak’ta ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma yasağının ilk gününde İstanbul’da yollar ve meydanlar boş kaldı.

Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında İstanbul, İzmir ve Ankara’nın da aralarında bulunduğu 14 büyükşehir ile Zonguldak’ta 4 günü kapsayan sokağa çıkma yasağı kararı alındı.

16 Mayıs Cumartesi günü başlayan sokağa çıkma yasağının ilk gününde İstanbul’da yollar ve meydanlar boş kalırken, meydanları hakimi kuşlar ve sokak hayvanları oldu.

Yasak öncesinde trafik ve insan yoğunluğunun olduğu cadde ve sokaklarda bu kez sessizlik hakim olurken İstanbul’da yolların ve meydanların boş kaldığı görüldü. Kentte hafta içi yoğunluk yaşanan D100 Karayolu ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde de yoğunluk yaşanmadı. Sokağa çıkma kısıtlaması, 19 Mayıs Salı gecesi 23.59’da sona erecek.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.