ŞOK! Zerrin Özer’in eşi Adnan Oktar’ın müridi çıktı!

“Beyaz Magazin” Pınar Ergüner moderatörlüğünde Sinem Yıldız ve Canan Danyıldız’ın yorumlarıyla gündeme damga vuruyor.

61 yaşındaki Zerrin Özer 34 yaşındaki Murat Akıncı isimli sevgilisiyle dün akşam evlendi. Ancak Beyaz Magazin programında ortaya çıkan iddialar şoke etti.

Canlı yayına telefonla bağlanan ismini vermek istemeyen bir izleyici Zerrin Özer’in eşinin kendisinin peşinden koştuğunu ve sürekli etrafında dolaştığını iddia etti. Zerrin Özer’in eşiyle ilgili skandal iddiaların ardı arkası kesilmedi derken sosyal medya bu fotoğrafla çalkalandı. Zerrin Özer’in eşi Adnan Oktar’ın müridi çıktı! Üstelik ünlü pop yıldızının eşi A9’daki canlı yayında “Mahmut Atalay” ismini kullanıyormuş derken yeni bir iddia daha gündeme bomba gibi düştü.

Zerrin Özer’in 34 yaşındaki eşinin 2007 yılında firar ettiği için sahte kimlikler kullandığı iddia edildi. Mahmut Atalay da tıpkı Murat Akıncı gibi sahte isimlerinden birisi olduğu söyleniyor.

YouTube video

EVLİLİĞİ 36 SAAT SÜRDÜ!

Pazar günü Murat Akıncı ile evlenen Zerrin Özer’den boşanma açıklaması…

blank

ŞOK! Zerrin Özer’in eşinin dolandırıcı olduğu iddia edildi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.