ŞOK! Zerrin Özer’in eşinin dolandırıcı olduğu iddia edildi

“Beyaz Magazin” Pınar Ergüner moderatörlüğünde Sinem Yıldız ve Canan Danyıldız’ın yorumlarıyla gündeme damga vuruyor.

61 yaşındaki Zerrin Özer 34 yaşındaki Murat Akıncı isimli sevgilisiyle dün akşam evlendi. Ancak bugün Beyaz Magazin programında ortaya çıkan iddialar şoke etti.

Canlı yayına telefonla bağlanan ismini vermek istemeyen bir izleyici Zerrin Özer’in eşinin kendisini dolandırdığını iddia etti. Milli sporcu olduğunu söyleyen izleyici Murat Akıncı’nın kendisini başka bir isimle tanıttığını ve diyet programını yazıp hesap numarasını istediğini ancak daha sonra ödemesi gereken ücreti hesabına yatırmadığını iddia etti.

https://www.youtube.com/watch?v=PSNMkEwwDlI

GERÇEK İSMİ MAHMUT ATALAY MI?

Birbiri ardına şok iddialar canlı yayında peş peşe gelmeye başladı. Bir başka izleyici Zerrin Özer’in eşini Adnan Oktar’ın programında gördüğünü iddia ederek “bu adamdan kurtulmak için terapiye gittim” dedi.
Öte yandan dün Zerrin Özer’in düğününe katılan Özgür Aras “kimliğini gördüm Murat Akıncı yazıyordu, uzun süredir birlikteler ayrıca tüm aile Zerrin Özer’in eşini çok seviyor. İddialar doğruysa Zerrin Özer çok üzülür. Çünkü çok mutluydu” dedi.

Şimdi herkes Zerrin Özer’den gelecek açıklamayı bekliyor.

Zerrin Özer 61 yaşında nikâh masasına oturdu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.