ŞOK! Murat Boz, Tarkan’a bu sözleri gerçekten söyledi mi?

Deniz Akkaya, Murat Boz’un menajerinin Tarkan hakkında şok sözler söylediğini iddia etti!

Seren Serengil’le sunduğu sabah programıyla her gün izleyiciyle buluşan Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından Murat Boz’un ekibinin Tarkan hakkında aşağılayıcı sözler sarf ettiğini iddia etti.

“MURAT BOZ GERİDE KALDI”

Akkaya, “Tarkan’ın yüzlerce şarkısını ezbere biliyorum ama Murat Boz TV ve sinema kariyerine ağırlık verdiği için, müzik kariyeri geride kaldı. Haliyle şarkısını bilmem” demesiyle başladığını söylüyor. Akkaya, bu sözler üzerine ise Murat Boz’un basın danışmanı Mürvet Uç’un şahsına uzun mesajlar attığı söyledi ve mesajları sosyal medyasında yayınladı.

“HALKI AŞAĞILIYOR”

Akkaya, mesajlarda Tarkan’ı halkı aşağı gören bir sanatçı olarak itham ettiklerini ve ‘TERCİH ETTİĞİ FARKLI İLİŞKİLERİ’ diyerek Tarkan’ın cinsel tercihlerini imâ ettiklerini iddia etti.

murat-tarkan

Deniz Akkaya’nın bu paylaşımının ardından haberde adı geçen Mürvet Uç’ta kendi sosyal medya hesabından ’10 Kasım gibi içinde zaten hüznümün olduğu bir günde bu açıklamayı yapmak zorunda hissettiğim için affınıza sığınıyorum’ açıklamasını yaptıktan sonra konuya açıklık getirdi…

murat-murvet

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.