Hande Doğandemir, Şükrü Özyıldız’ı umursamadı

Hande Doğandemir, Şükrü Özyıldız’la biten ilişkisi sonrası, görüntülendiği kafede neşeli tavırlarıyla dikkat çekti.

Geçtiğimiz ay ekranlara veda eden ‘Hayatımın Aşkısın’ dizisinin Gökçe’si Hande Doğandemir, önceki akşam Arnavutköy’de bir kafede kendisi gibi oyuncu arkadaşı Bala Atabek ile koyu bir sohbet halindeyken görüntülendi. Neşeli olduğu gözlenen Doğandemir’in Şükrü Özyıldız’la biten ilişkisini umursamadığı görüldü.

BİTEN AŞKI UMURSAMADI

‘Her Şey Aşktan’ filminde birlikte kamera karşısına geçen Şükrü Özyıldız ile Hande Doğandemir’in aşkı bir yılı göremeden bitmişti. İkilinin biten ilişkisi sonrası Özyıldız, geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisi Rabia Yaman’la görüntülendi. Neşeli haliyle objektiflere yansıyan Doğandemir’in aşk acısı çekmediği neşeli tavırlarından belli oluyordu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.