ŞOK! Kullanılmış kondomları geri istediler

Kondom markası, 1 Nisan’a yakışır ilginç kampanyasını tanıttı. Anın heyecanıyla kullanılmış kondomların aslında çevreye ne kadar zararlı olduğunu unutup onları çöpe atıyor olabilirsiniz. Kondom markası Ansell bu soruna oldukça yaratıcı bir çözüm getirdi.

Şirket yeni kampanyası dahilinde seks sonrası çıkarılan kondomları postayla kendilerine yollanmasını istedi. Karşılığında müşterilerine bir sonraki kondom alışlarında kullanabilecekleri indirim kuponu göndereceğini söyledi. Süper fikir!

Tabii bu durum sadece şirket ve müşteriye yarar sağlıyor. Zavallı postacıların halini düşünemiyoruz bile… Zarfı nasıl tutar, nasıl taşırlar orası gerçekten bir sır.

Maalesef bu parlak fikrin oldukça ciddi tanıtımı, iyi düşünülmüş bir 1 Nisan şakasından başka bir şey değil. Karnaval

https://www.youtube.com/watch?v=asr57_0MReo

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.