Çağatay Ulusoy’dan özel açıklamalar

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy bugün Sabah gazetesinde yayınlanan röportajında seneler önce Hıdırellez’de bir kağıda ”Best modeli kazanayım,iyi bir dizide oynayayım” yazarak dileğini gül altına koyduğunu ve dileğinin gerçekleştiğini belirtti.

Colin’s’in reklam filminin Bodrum’da çekildiğini ve ilk kez bir reklam filminde oynadığını belirten yakışıklı oyuncu reklam filminde denizde geçen sahnelerin olduğunu,insanların keyif alacağı ve yaz esintisini hissedeceği bir reklam filmi olacağını belirtti.

Kenan İmirzalıoğlu’nu abisi ve idolü olarak gören yakışıklı oyuncu ayrıca Kenan İmirzalıoğlu ile arada görüşüp ondan fikir aldığını da belirtti.2.5 Ay Los Angeles’da dil eğitimi alan yakışıklı oyuncu Delibal filminin galaları icin 2 ay Türkiye’de kaldığını belirtip geri Los Angeles’a döndü.Los Angeles’da eğitimine devam eden yakışıklı oyuncu yeni sezon da Ay Yapım imzalı yeni bir diziyle ekranlarda olacak.

Los Angeles’da kaldığı süre içerisinde Home adlı bir kısa film çektiğini belirten oyuncu kısa filminde evsiz kalan bir adamın hikayesini anlattıklarını ve kısa filmin 30 dakika olduğunu açıkladı.Home adlı çektiği kısa filmin senaryosunun da arkadaşına ait olduğunu belirten oyuncu Los Angeles’in görsel açıdan inanılmaz bir şehir olduğunu da ayrıca belirtti.Filmde kendisinin oynamadığını sadece oyuncuların Amerika’lı olduğunu röportajında açıkladı.Kazancını da arsa ve gayrimenkule yatırdığını,sosyal medya da fırsat buldukca yorumları takip ettiğini ve dizi sürelerinden şikayetci olduğunu da ayrıca röportajında belirtti. İlker Demir/Sabah

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.