ŞOK! Kırmızı kart gösteren hakemi öldürdü!

Arjantin’in Cordoba bölgesinde oynanan amatör bir maçta kırmızı kart gören futbolcu soyunma odasından aldığı silahla maçın hakemini öldürdü.

Arjantin’de bir futbol maçı, akıl almaz bir sona sahne oldu. Kendisine kırmızı kart gösteren hakemi vuran futbolcu, herkesi şoke etti.

Futbol maçlarında yaşanan hakem kararları bazen kavgaya bazen tartışmaya dönüşür, ancak sonunda tatlıya bağlanırdı. Ancak Arjantin’de yaşanan bir olay, şimdiye kadar futbol sahalarında eşi benzeri görülmemiş bir şekilde sona erdi.

Olay Arjantin’in Cordoba bölgesinde oynanan bir amatör futbol maçında yaşandı. Kendisine kırmızı kart gösteren hakem Cesar Flores’e sinirlenen bir futbolcu, faul yaptığı 25 yaşındaki Walter Zarate ile tartıştıktan sonra sahayı terk etti. Sinirlerine hakim olamayan adı açıklanmayan futbolcu, bir süre sonra soyunma odasından sahaya geri döndü.

Çantasından aldığı silahla Flores ve Zarate’ye tehditler savuran futbolcu, daha sonra silahı ile hakeme üç el ateş etti. Bir el de tartıştığı futbolcuya mermi sıkan öfkeli futbolcu, daha sonra olay yerinden kaçtı. Olaydan sonra ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan hakem Flores’in hayatını kaybettiği belirtilirken, Zarate’nin de yaralandığı açıklandı.

Olayın görgü tanıkları neler olduğunu anlamakta güçlük çektiklerini söylerken, şoka girdiklerini belirttiler. Bir polis memuru, olayı “Her şey maç esnasında yaşandı. Hakem ile futbolcu arasında nasıl bir tartışma geçtiğini tam olarak bilmiyoruz ancak futbolcunun oldukça sinirli olduğunu söyleyebilirim. Soyunma odasına gidip, silahını almış ve hakemi üç yerinden vurmuş. tartıştığı bir futbolcuyu da yaraladıktan sonra kaçmaya çalışmış” dedi.

Arjantin polisi şimdi, maç sırasında iki kişiyi vuran ardından da kayıplara karışan şüpheli şahsı aramak için geniş çaplı bir arama operasyonu yürütüyor.

futbol

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.