Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun düğününde gelişme

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti düğün için gün sayıyor. Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, heyecanla evlenecekleri düğün tarihini beklerken, dünya evine girecekleri günün kandile denk gelmesi nedeniyle çiftin tarihi öne aldıkları konuşuluyor.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti evliliğe bir adım daha yaklaştı. İmirzalıoğlu’nun yılbaşı gecesi Kobal’a romantik bir evlenme teklifi etmiş ve geçtiğimiz günlerde de aile arasında sade bir törenle, aile arasında nişanlanmışlardı.

TEKLİFLERİ KABUL ETMEDİ

Bu düğün için sponsorlar yarışsa da, İmirzalıoğlu hiçbir teklifi kabul etmedi. Cunda’da olacak düğünde Sinem Kobal, Tuvana Büyükçınar imzası taşıyan bir gelinlik giyecek ve özel düğünün maliyeti 210 bin lirayı bulacak.

DÜĞÜN TARİHİNE KANDİL AYARI

Çiftin nikah tarihini başta 21 Mayıs olarak belirlediği ancak o tarihin Berat Kandili’ne denk geldiği için 14 Mayıs’a aldıkları iddia ediliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.