ŞOK! İzdivaçta hamile kalan gelin adayıyla ilgili skandal büyüyor

Gelin adayının talip olduğu damat adayından hamile kaldığı iddiasıyla patlak veren izdivaç programı skandalında eski çalışanlardan biri yaşanan rezilliği tüm çıplaklığıyla anlattı.

Zuhal Topal’la programıyla ilgili; bir damat adayının silahla tehdit edilerek Seda Sayan’ı hedef alan bir video yaptırıldığı iddiasının ardından yeni bir gelişme daha yaşandı. Eski bir çalışan; program bilgilerini silah zoruyla, para karşılığı dışarıya sattığı yönünde ifade vermeye zorlandığını iddia etti.

DEŞTİKÇE PİSLİK AKIYOR

Fox TV’de yayınlanan ‘Zuhal Topal’la programına katılan damat adaylarından Zekeriya Atak, geçtiğimiz Şubat ayında “Türkiye şehit verdi, siz burada oynadınız” diyerek canlı yayını terk etmişti. Ardından rakip kanalda program yapan Seda Sayan’ın; damat adayı Atak’a, Topal’ın programını karıştırması için para verdiği iddia edilmişti. Sosyal medyada Atak’ın; ‘Zuhal Topal’la’ programında olay çıkarması karşılığında, Seda Sayan ve nişanlısı Erkan Çelik’ten, 4 bin 350 lira aldığını söylediği bir video kaydı da yayınlanmıştı.

FATİH PORTAKAL DA İŞİN İÇİNDE

Zekeriya Atak, geçtiğimiz günlerde büyük ses getiren görüntülerin silah zoruyla çekildiğini belirterek savcılığa başvurmuştu. Damat adayı Atak; Fox TV stüdyosunda kendisini silah zoruyla alıkoyduklarını iddia ettiği Zuhal Topal’la, eşi Korhan Saygıner, Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal ve yapımcı Zeynep Peker’den şikayetçi olmuştu. Savcılık; Topal, Saygıner, Portakal ve Peker hakkında tehdit, alıkoyma ve şantaj iddiasıyla soruşturma başlatmıştı. Bu soruşturma sürerken Zuhal Topal’ın programının çalışanı Erin Durdu da savcılığa şok bir suç duyurusu dilekçesi verdi. Sabah’tan Dilek Yaman’ın haberine göre, Durdu; Zuhal Topal, Korhan Saygıner, Zeynep Peker ve Onur Peker tarafından odaya kapatılıp silah zoruyla para karşılığı program bilgilerini dışarıya sattığı yönünde ifade vermeye zorlandığını iddia etti.

GERÇEĞİ ANLATMIŞ

Suç duyurusunda; Selin Gayıp isimli gelin adayının, geçtiğimiz aylarda Fırat Kaşıkçıoğlu ile programda görüşüp bir süre birlikte olduklarını, hatta Gayıp’ın hamile kaldığını söyledi. Durdu; program yöneticilerinin Kaşıkçıoğlu’na, Gayıp’ın çocuğu aldırdığını söylediğini ve onu programda hamile olduğu halde başka damat adayları ile görüştürdüklerini kaydetti. Gayıp’ın hamile olduğunun Kaşıkçıoğlu’ndan saklandığını program çalışanları aralarında konuşurken duyduğunu kaydeden Durdu; yetim büyüdüğü için babasızlığı bildiğini ve bilgiyi Kaşıkçıoğlu ile paylaşmaya karar verip kendisine Facebook kanalı ile ulaşmak suretiyle, Gayıp’ın hamile olduğunu aktardığını söyledi. Bunun üzerine Kaşıkçıoğlu’un da hemen program yöneticilerine ulaşıp olanlardan haberdar olduğunu bildirince ortalığın karıştığını kaydeden Durdu, program yöneticilerinin bilgiyi kimin verdiğini araştırmaya başladığını, kendisinin de her şeyi itiraf ettiğini belirtti.

TOPAL KÜFÜR ETTİ

Bu gelişme üzerine aralarında Zuhal Topal, Korhan Saygıner, Zeynep Peker ve Onur Peker’in de olduğu bir grup tarafından stüdyo binasında bulunan bir odaya kapatıldığını belirten Durdu, belinde silahda olan iki kişinin de bulunduğu odada ağır küfür, hakaret ve tehditlere maruz kaldığını iddia etti. Zeynep Peker’in tehdit içerikli sözleri ve Zuhal Topal’ın küfrünü hatırladığını öne süren Durdu; şirketin ticari bilgilerini rakip firmaya para karşılığı sızdırdığı yönünde polise ifade vermeye zorlandığını kaydetti. 8 Nisan’da Maslak Karakolu’nda rakip firmaya bilgi verdiği yönündeki ifadesinin bu baskı sonucu gerçekleştiğini kaydeden Durdu, isimlerini verdiği program çalışanlarının da, kendisi ifade verirken karakolun önünde bekleyerek baskı yaptıklarını iddia etti. Durdu, bu kişilerin telefon sinyal bilgilerinden karakolun önünde olup olmadıklarının tespit edilebileceğini kaydetti. Durdu’nun yaptığı suç duyurusu üzerine soruşturma başlatıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.