ŞOK! Erkan Petekkaya, tacize uğradı uçaktan atıldı

Söylemezsem Olmaz canlı yayınında Erkan Petekkaya’nın uçaktan atılma olayı masaya yatırıldı.

Sosyal medyada “alkollü olduğu için uçakta olay çıkardı” şeklindeki yorumlarla paylaşılan görüntüler olay yarattı. Söylemezsem Olmaz canlı yayınına bağlanan Erkan Petekkaya’nın yakın dostlarından yapımcı Mustafa Uslu gözyaşlarını tutamayarak olayın iç yüzünü anlattı. Erkan Petekkaya’nın bir kadın tarafından tacize uğradığını ve aynı tacizci kadının çirkin iftiralarıyla suçlanarak uçaktan atıldığını söyledi. Uçaktaki yolculardan biri olan öğretmen Asuman Hanım da canlı yayına bağlanarak Uslu’nun söylediklerini onaylarken yaşananları ayrıntılarıyla anlattı. Avukat Levent Karakuş da canlı yayında talihsiz olayın adli yönünü aktardı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.