Modacı Tolga Çam’dan Nişantaşı’nda görkemli açılış

Modacı Tolga Çam, Nişantaşı’ndaki mağazasını önceki gün düzenlenen bir törenle açtı.

Açılış törenine cemiyet hayatı ve sanat dünyasının renkli isimleri katıldı. Abiye giyimde ünlülerin de tercih ettiği bir marka olan Tolga Çam Haute Couture’un mağaza açılışında Safiye Soyman, Aslı Hünel, Tuğba Özay ve Saruhan Hünel gibi isimler de hazır bulundu.

‘MODANIN DAHİ ÇOCUĞU BÜYÜYOR’

Safiye Soyman, uzun zamandır sahnede Tolga Çam’ın kostümleriyle boy gösterdiğini belirterek genç modacıya başarılarının devamını diledi. Soyman ¨Tolga’nın çocukluğunu bilirim, annesi iyi arkadaşımdır. Ben Tolga için her zaman ‘Modanın dahi çocuğu büyüyor’ derim. Yaptığı işleri çok beğenirim¨diye konuştu.

blank

YILLAR SONRA BULUŞTULAR

Oyuncu Saruhan Hünel ve Tuğba Özay, yıllar önce bir TV dizisinde birlikte rol aldıklarını sonrasında da ilk kez bu açılışta karşılaştıklarını söyledi.

Tuğba Özay, Tolga Çam’ın kreasyonlarını çok beğendiğini ve sahne kostümlerini seçerken rahat ettiği için onu tercih ettiğini belirtti.

Şarkıcı Aslı Hünel de, açılışa gelmişken mankenlerin üzerinde yer alan bazı kostümleri modacı ile birlikte inceleyerek birkaç tane özel işlemeli elbise sipariş etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.