ŞOK! Bülent Ersoy domuz gribi mi oldu?

Dün hastalanan Bülent Ersoy apar topar hastaneye kaldırıldı. Ünlü santaçının ateşinin 40 dereceye yükseldiği öğrenildi.

‘Söylemezsem Olmaz’ programına bağlanan Ersoy’un yapımcısı şunları söyledi; “Bülent Hanım malum kış mevsiminde virüslerle ilgili sıkıntı var. Bülent Hanım’da bu virüslerden birisiyle karşılaştı. Doktora gitmeyi sevmez ama durumu ciddi olunca hastaneye gitti. Doktorları yaptıkları araştırma sonucu 1-2 gün hastanede kalması gerektiğini söylediler.

Sağlık durumu şu anda iyi, korkulacak bir şey yok. Bazı testler yapıldı. Ancak test sonuçları daha çıkmadı. Domuz gribi riski de olabilir dedi. Çok yaygın bir şekilde domuz gribi riski var. 40 derece ateşi var ve öksürüyor. Bugün çıkan tahliller sonucu teşhis konulacak.” dedi.

BÜLENT ERSOY YAKIN ARKADAŞI OYA AYDOĞAN’I ARADI
Bülent Ersoy programın sunucularıdan Oya Aydoğan’ı arayıp bilgi verdi. Nefes almakta güçlük çektiğini belirten Ersoy; Boğazından kültür örneği alındığını ve domuz gribinden şüphelenildiğini söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.