Fatih Terim’den Volkan Demirel sözleri

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Volkan Demirel’e EURO 2016 kapısını araladı.

EURO 2016 Elemeleri’nde Kazakistan ile Türk Telekom Arena’da oynanan maçta yaşananlar sonrası A Milli Takım’dan davet alamayan Volkan Demirel için Fatih Terim bugüne kadarki en net ifadesini kullandı.

‘Yenileri bekliyorum’

Antalya’daki MHK semineri sonrası basına açıklamalar yapan Terim, Burak Yılmaz’la ilgili bir soruya, “Burak bizim önemli oyuncularımızdan. Buraya (Fransa’ya) gitmeyi arzu eden tüm oyuncularımıza performanslarını en yükseğe taşımalarnı söylüyorum. Keşke seçim olsa. Burak o zamana kadar büyük ihtimalle iyileşecektir. Diğer yeni oyuncuları da beklemiyor değilim” dedi.

Kısa ve net

Terim’in bu açıklamasının ardından bir basın mensubu, “Volkan Demirel de bu beklentinize dahil mi?” sorusunu yöneltti. Teknik adam, soruya kısa ama net bir yanıt verdi: “Herkes dahil”

Fatih Terim’in bu açıklaması, Volkan Demirel’in de EURO 2016 kadrosunda yer alma ihtimalinin güçlendiği şeklinde yorumlandı.

İki hazırlık maçı

A Milli Takım’ın hocası, EURO 2016 hazırlıklarında İsveç ile Antalya’da, Avusturya ile de Viyana’da iki hazırlık maçı yapabileceklerini de açıkladı.Fanatik

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.