Zor günler geçiren Seçkin Piriler içini döktü

Eşi Kaan Tangöze’nin Kıvılcım Ural’la öpüşme fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından zor günler geçiren Seçkin Piriler, içini döktü.

Ünlü manken, “Yılbaşı gecesi oğlunu barda kucağında uyuttu” haberlerine isyan etti. Arkadaşı Meral Kaplan’ın davetlisi olarak Kıbrıs’taki Nuhun Gemisi otelinde Sibel Can’ı dinlemeye giden Piriler, ”Kıbrıs’a kafa dinlemeye gitmiştim. Gerçeği yansıtmayan bir şeyle anılmak beni çok derinden yaraladı” dedi.

Çok yıpratıcı

Çocuğunun kucağında sadece 10 dakika kaldığını, sonra odaya uyumaya götürdüğünü söyleyen Piriler, “İki çocuğum var ve ikisi de hayatımın anlamı. Son bir aydır yaşadığım trajediyi zaten herkes görüyor, biliyor. Yaşadıklarım yetmiyormuş gibi bir de bu tarz haberler çok yıpratıcı” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.